Over Ons

Return IT: Datavernietiging en recycling Almere

Kapotte computers? Defecte desktops? Beschadigde back-upschijven? Bij veel bedrijven staat op oude apparatuur nog allerlei vertrouwelijke informatie opgeslagen. Denk aan verkoopinformatie, personeelsgegevens, adviesrapporten, inloggegevens en veel meer. Allerlei belangrijke bedrijfsgegevens waarvan u niet wilt dat het in openbaar op straat komt te liggen. Daarom is het belangrijk om data te laten vernietigen, voordat u het bij het grofvuil mikt. En met vernietigen bedoelen we dus écht vernietigen: door een gecertificeerd bedrijf zoals Return IT. Want zelf informatie van een datadrager verwijderen is niet afdoende: kwaadwillenden met een beetje verstand van IT kunnen nog rijkelijk putten uit de informatie die erop staat. Of het nu om een computer, printer, mobiele telefoon, tablet, usb-stick, back-up tape, dvd, cd-rom of overige datadragers gaat.

 

 

Recycling hardware

Binnen vier jaar wordt bij veel bedrijven het gros van de hardware afgeschreven, of niet meer gebruikt. Mobiele telefoons zelfs al binnen twee of drie jaar. Meestal is het dan nog niet nodig om de apparatuur te vernietigen. Door alleen de data te wissen – veilig en gecertificeerd natuurlijk – maakt u bijvoorbeeld scholen of goede doelen nog dolblij met uw “oude” spullen. Of op zijn minst kunnen de onderdelen nog worden hergebruikt. Omdat duurzaamheid een belangrijke drijfveer is voor Return IT, halen en kopen we hardware (van maximaal 4 jaar oud) bij u op en zorgen voor recycling ervan. Als extra service. U blij, medemens blij, milieu blij! En wij dus ook. Ook hardware ouder dan 4 jaar kunt u laten ophalen ter recycling en/of gecertificeerde vernietiging.

 

Recycling Almere

Return IT is opgericht door de bevlogen en gespecialiseerde Bart van Oostrum. Als 32 dienstjaren binnen de automatiseringstak van de overheid hem iets hebben geleerd, dan is het wel het belang van discreet omgaan met vertrouwelijke informatie. Daardoor kunt u bij Return IT in Almere als geen ander terecht voor de volgende diensten:

  • Datavernietiging
  • Recycling hardware
  • Inkoop hardware
  • Professionele computerreiniging
  • Kabelmanagement

Benieuwd naar de tarieven voor recycling of datavernietiging? Die zijn gelukkig net zo vriendelijk als de service! Neem contact op met Return IT in Almere voor meer informatie of een offerte. Daarin kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn. Bijvoorbeeld incidentele recycling of juist structurele datavernietiging. Alle vragen worden binnen één werkdag beantwoord, dus u weet snel waarop u kunt rekenen.

Neem contact met ons op!