Een mooie klus voor ons bij McAfee in Amsterdam. Een lading harde schijven hebben wij opgehaald voor vernietiging, de data is essentieel en mag niet op straat terecht komen. Vandaar gaan ze de Shredder in en is er geen data meer vanaf te lezen door de vernietigde stukjes die overgebleven zijn.

 

De data vernietigd hebben wij al voor vele bedrijven gedaan over heel Nederland. Belangrijke data die niet op straat terecht mag komen wilt u zo goed en veilig mogelijk op laten ruimen om problemen te voorkomen. Wij zijn heel secuur en zorgen dat alles naar wens is van de klant wij denken altijd mee en zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt.

 

Wij hebben onder andere de grote shredder die word gebruikt voor harde schijven en de kleinere shredder word voornamelijk gebruikt voor cd’s, dvd’s , usb sticks veilig & andere wat kleinere producten. Het mooie is dat u bij ons een gecertificeerd vernietigingsverklaring krijgt.

 

 

Het wipen van harde schijven is ook mogelijk bij ons. Dat houdt in dat de computers aangesloten worden aan ons systeem en dan worden de systemen leeg gemaakt met bijvoorbeeld: Blancco,Piceasoft,Wipedrive en YouWipe. Dat is dat ook niet meer traceerbaar en daar krijgt u ook officiele certificaten voor.