Inkoop Hardware

Hoe werkt het?

1. Inventariseer uw oude hardware. Dit kan met de factuur van uw leverancier of met een opsomming van het type systeem met specificaties.

2. U stuurt ons alle specificaties en geeft aan op wat voor termijn wij langs kunnen komen voor onder andere het ontkoppelen van de hardware en data erasure.

3. Return IT stuurt u binnen 2 werkdagen een (marktconform) bod op de hardware.

Hardware opkopen

→ Wij verzorgen de logistiek.

→ Gratis de waarde bepalen.

→ Onsite hardware verwijdering.

‎→ Dataverwijdering AVG proof.

→ Ontvang maximale restwaarde‎. 

Hardware verkopen

Gebruikte, verouderde of overtollige hardware heeft vaak nog een marktwaarde. Met onze hardware opkoop en/of inruil services kunt u geld verdienen aan deze hardware. Dit geld kunt u vervolgens weer investeren in nieuwe systemen.

Als opkoper van onder andere datacenter hardware, werkplekken, laptops, computers en smartphones bieden we de maximale restwaarde voor uw hardware. Alle apparaten worden netjes gewist en gereedgemaakt voor hergebruik.

Als Return IT uw hardware opkoopt draagt u automatisch bij aan een circulaire economie door de gebruikte hardware een tweede leven te geven.

Recycling van hardware

U kunt vrijblijvend een offerte opvragen voor het opkopen van apparatuur. Kies daarna of u het geldbedrag op uw rekening wilt ontvangen of laten overmaken naar een door u te bepalen goed doel. Kan de kantoorapparatuur niet meer worden verkocht? Dan zorgt Return IT dat de spullen of onderdelen worden gerecycled. Lekker duurzaam en verantwoord!

Hardware verkopen? Return IT!

Meer weten over Return IT of de mogelijkheden rondom het verkopen van hardware van uw bedrijf? Neem dan gerust contact op. Alle vragen worden binnen één werkdag behandeld, dus u heeft snel een antwoord op maat.