Data vernietigen & hardware hergebruiken

Data vernietigen? Dat is de specialiteit van Return IT. Het bedrijf, gevestigd in Almere, staat garant voor veilige en gecertificeerde vernietiging van alle denkbare datadragers zoals laptops, smartphones, tablets, harde schijven, usb-sticks, dvd’s, cd’s, geheugenkaarten, audio- en videoapparatuur en nog veel meer.

Waarom dat belangrijk is? Omdat u – als u data van afgeschreven gegevensdragers niet op de juiste manier te vernietigt – groot risico loopt op:

  • Misbruik van uw gevoelige bedrijfsgegevens door kwaadwillenden
  • Lekken van persoonsgegevens, waarvoor u sinds de invoer van de Meldplicht Datalekken in 2016 forse boetes krijgt opgelegd
  • Overtreding van de Wet Bescherming Persoonsgegevens als u privacygevoelige data niet onder toezicht en met een verwerkingsovereenkomst vernietigt
  • Imagoschade voor uw bedrijf

Om zulke ellende te voorkomen, schakelt u Return IT uit Almere in. Na één telefoontje of bericht bent u verzekerd van 100% veilige datavernietiging, dankzij het gebruik van geavanceerde software en apparatuur.

Inkoop en recycling van hardware

Laat u data vernietigen door Return IT? Dan is het ook mogelijk om de gegevensdragers zoals computers, laptops, mobiele telefoons of printers te laten ontkoppelen, afvoeren en/of recyclen. Daarvoor komen we gewoon bij u langs, op het moment dat u schikt. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen voor het opkopen van apparatuur (niet ouder dan vier jaar). Kies daarna of u het geldbedrag op uw rekening wilt ontvangen of laten overmaken naar een door u te bepalen goed doel. Kan de kantoorapparatuur niet meer worden verkocht? Dan zorgt Return IT dat de spullen of onderdelen worden gerecycled. Lekker duurzaam en verantwoord!

Data vernietigen? Return IT!

Meer weten over Return IT of de mogelijkheden rondom data vernietigen en hardware-recycling voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op. Alle vragen worden binnen één werkdag behandeld, dus u heeft snel een antwoord op maat.